Čokolády
BEAN TO BAR
Naše rustikální čokolády jsou nezaměnitelné.
Pro naše BEAN TO BAR čokolády si vybíráme jen ty nejkvalitnější kakaové boby odrůd Trinitario a Criollo, které následně zpracováváme s péčí a respektem. Po pečlivém přebrání kakaové boby s citem upražíme jen tak, abychom zvýraznili jejich přednosti, následně je podrtíme a odfoukáme slupky. Vzniklé kakaové nibsy meleme v mlýnku na čokoládu, společně s ovocem či kořením, nebo jen samotné. Před koncem mletí vsypeme třtinový cukr, který čokoládu nejen osladí, ale dodá jí strukturu - a vznikne tak RUSTIKÁLNÍ čokoláda.
A na závěr temperujeme a odlijeme do forem. Ty necháme vychladit a vyklepnuté čokolády zabalíme. Žádná kouzla, žádné tajné zaříkávání. Jen poctivé řemeslo.
Originální receptura. Kořeněná mléčná čokoláda, kterou si zamilujete po prvním kousku.
Čokoláda inspirovaná životem princezny Marianny Oranžské, významné osobnosti našeho regionu.