Čokolády
BEAN TO BAR
Naše rustikální čokolády jsou nezaměnitelné.
Pro naše BEAN TO BAR čokolády si vybíráme jen ty nejkvalitnější kakaové boby odrůd Trinitario a Criollo, které následně zpracováváme s péčí a respektem. Po pečlivém přebrání kakaové boby s citem upražíme jen tak, abychom zvýraznili jejich přednosti, následně je podrtíme a odfoukáme slupky. Vzniklé kakaové nibsy meleme v mlýnku na čokoládu, společně s ovocem či kořením, nebo jen samotné. Před koncem mletí vsypeme třtinový cukr, který čokoládu nejen osladí, ale dodá jí strukturu - a vznikne tak RUSTIKÁLNÍ čokoláda.
A na závěr temperujeme a odlijeme do forem. Ty necháme vychladit a vyklepnuté čokolády zabalíme. Žádná kouzla, žádné tajné zaříkávání. Jen poctivé řemeslo.

Originální receptura. Kořeněná mléčná čokoláda, kterou si zamilujete po prvním kousku.